Intimkozmetika tryout

vélemény egy érzékenyebb témáról

Az első személyes poszt: ma az Intimiti Buda gyantaszalonban jártam. Igazából nem először, ez amolyan újrekezdés! Nagyon szívesen tudom ajánlani mindenkinek, mert kedvesek, diszkrétek, tiszták. A lányok nagyon profik és figyelmesek, és férfi vendégeket is fogadnak. Mosdó állapota is kiváló :) Egy intimkozmetika eredményeit nehéz lenne bemutatni, mert a FB szabályokba ütközne, de mondhatom, hogy az eredmény magáért beszél. 

Olyan gyantát használnak, ami gumiszerű, nem olyan ragacsos, és könnyen lejön. A borotválás utáni első gyanta mindig fájdalmasabb, de utána megedződik a bőr és a szőr is, ahogy tapasztaltam és a további alkalmak tűrése már gyerekjáték. Fájdalomfaktor: egyéntől függ, én nagyon érzékemy bőrű vagyok, de maximálisan túlélhető a kezelés.

Nehéz ilyen kozmetikát találni, mert igen nagy bizalom kell, hogy jól bánnak-e majd az emberrel. Nekem volt korábban ilyen tapasztalatom, kb 4-5 éve, de ennyire nem voltam elégedett a ragacsos gyanta használata miatt és az nem mellesleg iszonyú forró volt. Szóval váltottam és jól tettem, igazi minőségi szolgáltatást kap, aki bejelentkezik hozzájuk. Ezt jó előre érdemes megtenni, mert bizony 1-2 hetet is várni kell, ha nagy a pörgés és nagy, mert közeledik a nyár!

A jótanácsokat elmondják ők is majd: a gyantázott terület radírozása, ápolása, bepanthen/neogranormon/stb. Én Rossmannos babakrémet használok. A szőrbenövést kell valójában elkerülni. 

Rendszeresség: 3-5 hetente.

Árfekvés: a honlapon feltüntetve, amúgy elfogadható. Készpénzt vigyetek!

Ajánlom őket! (ps.:nem szponzorált poszt)