OPI a Szürke ötven árnyalatából kettő

plusz egy csipetnyi csillám

Mini kiszerelésben vettem meg őket egy internetes áruházban, ahol kedvezőbb árakat találtam a többinél. 

Kiszerelés: 3.75ml, szóval ez tényleg nagyon picike

Kenés: van az OPI-nak egy start és finish lakkja, ezzel alapoztam és zártam le. A színt legalább 2x, közepes mennyiségben kell felvinni, a végekre az első festésnél külön rámenve!

Tartósság: 2 nap teljes hibátlanság, 5 nap apróbb hibák, de én rányomtam még egy réteget ekkor nagyon vékonyan, plusz a kollekció csillámos darabjával is fixáltam az eredményt úgy, hogy csak a körmöm felét (függőleges vonalban) festettem ki, így a fele csillog, a fele matt.

Régen ki akartam már próbálni az OPI-t, jó minőséget tapasztaltam, de én nem csinálok a kezeimmel semmi extrább melót, a mosogatás sem az erősségem. A színek megnyerőek, jól pigmentáltak, a felvitel könnyű, de a kicsi kiszerelésnél figyelni kell, hogy kifejezetten SOK lakk kerüljön az ecsetre, mert az is icipici. Ha nem így teszünk, csíkos lehet vagy elfogyhat a körmök végére a cucc...

Nekem most a 7. napja tart, 2 apró hibát látok rajta, de már kezd nőni a köröm és a színt is kezdem unni, szóval még 1-2 nap és megy a levesbe. 

Overall elégedett vagyok vele, nem vártam többet egy nem gél lakktól, mindenesetre hosszútávon én maradok a Shellac-nál, mert azzal nincs gond. Reszelgetni SEM kell, állandó a tartása és a fénye.

Az OPI jól vizsgázott, biztosan elhasználom a minikollekciót.