Fogyásom storyja, a kezdetektől...

avagy kérem vissza a két szülés előtti alakom!

img_4457.JPG

 

Na, ez fordítva sikeredett. Nem baj, biztos fejleszti az agyat, ha fordítva olvasgattok :) Tehát elhatároztam, itt az ideje a fitnessnek, fogyásnak, erősödésnek, önbizalomnövelésnek, stb. Segédeim egy csodás edzőterem, amiről majd később mesélek, egy nagyszerű edzésterv, meg ezek a fentiek itt felfordítva, mínusz sör (de már 4 éve nem ittam alkoholt kb a szülés és a szoptatás miatt! Ja és egy disclaimer: ezen a blogon semmi sem lesz tökéletes. Se ahogy kifestem a körmöm (igen, néha kimegyek a vonalból), igen, néha rövidítek majd, igen, nem lesz minden insta perfekt, de reális és valódi lesz. 

Szóval, csodaszereim is vannak: a fogyi teát reggel és este iszom, az ananász rágótabit napi 2. A slim tapasz meg vmi sámán cucc lehet, meridiánok és tsai. Melléjük reggelire szinte mindig zabkása vagy tojás. Napközben és este saláta, kenyérből csak kevés és gluténmentes, ha lehet. Legszívesebben Kayla Itsinies progiját csinálnám, de egyelőre csak kóstolgatom a példákat. Picit bele kell lendülni. Nem könnyű, már voltam jógázni, ebből rendszert is csinálok, mert nagyon tetszett, meg kipróbáltam a bodyART-ot is. Közben mivel pici a pici, babaúszás közben is minél többet mozgok a vízben, h égjen a zsííííír. Nekem valahogy nem áll jól ez a plusz 8-10 kiló vagy legyen kedves átmenni izomba. 

Tehát cél a fogyás, a "lean body" elérése, nem csontsovány szeretnék lenni, hanem feszes, erős, áramvonalas. Ezt a mellem valószínűleg izom híjján nem fogja lekövetni, így eshetőlegesen egy műtét is képbe kerül, de majd erről is inkább később. Jaa! És van még ilyen Vichy lipo akármi krémem, az a zöld, cellulit ellen. Azt kenegetem a hasamra és a combokra. Mindent lemértem.

2016. március 17.

Has 85 cm

Mell 92 cm (jézus)

Csípő 92 cm (jézusjézus)

Comb 55 és 52

Súly azt nemtom, mert egy 60s évekbeli mérlegem van jelenleg, ami a szoba különböző pontjain egész mást mér, így majd ráállok a babamérlegre vagy nemtom... :D

Ma kezdtem el, csatlakozz az utamon :) az "előtte" fényképet nem osztom meg, majd csak a végén. Iszonyú :D