Tesco bevásárlószolgálat vélemény

KELLLL :)

Szeretem.

Ennyi elég is lenne, de a lényeg ugye ami mögötte van. A hálózat csapdájában c. film óta szerettem volna kicsit néha úgy élni, mint Sandra Bullock, hogy minden házhoz jön. Korábban is voltak próbálkozások (Cora, de az megszűnt), valamint úgy tudom, hogy a GRobynak van még ilyen szolgáltatása, de az én kedvencem mégis a Tesco.

Pontosak, kedvesek, jó áron is ki lehet fogni a szállítást, már 299 Ft-tól is, ha sikerül egy ilyen szabad időpontot bekattintani. Általában akad olcsó, bár elég kevés, a legdrágábból van a legtöbb, úgy emlékszem 899 Ft a top.

Szeretem, mert a neten meg tudom nézni könnyebben, hogy melyik termék az akciós vagy az olcsóbb fajlagosan, mint a pultok előtt bogarászva a kiírást vagy az akciós szórólapot. A rendszer megjegyzi a korábbi vásárlásaid, így ha kb ugyanaz kell mindig, elég csak azt szerkesztgetni. Igaz, nem olyan almát venni, mint élőben, de arra ott van a piac, ha az embernek van ideje. A 299 Ft-os kiszállást semmilyen benzinköltségem nem múlja alá, ezért is kedvelem annyira. 

alpha.png

A rendszer készpénzmentes. Vagy akkor fizetsz, mikor online vagy, vagy mobilterminálnál a futároknak, minden elektronikus formában megy. Leadod a rendelést, kitöltöd a kártyaadatokat, ekkor csak annyit ellenőriz a gépezet, hogy valós-e a kártyád, ekkor még nem vasalják meg. A szállítás előtti napig bizonyos megadott időpontig tudod módosítani a rendelést, ha valamit elfelejtettél vagy valami mégsem kell. 

Megtörténik a kiszállítás, itt előfordul, hogy valami, amit rendeltél, épp nem volt raktáron, ezek helyett helyettesítő terméket hoznak és ajánlanak fel, amit természetesen nem kell elfogadni. Ezeket a helyettesítő termékeket külön, kék színű zacskóba csomagolják. Átnézheted, minden megvan-e (elárulom, hogy nekem eddig minden rendben volt), majd ekkor véglegesítik a számládat, aláírod a papírokat és csak ezután történik meg a kártyát terhelése (hiszen lehet, hogy helyben valamit visszamondtál, vagy nem tetszett a banán, amit ők válogattak neked).

Szóval az én véleményem szerint a rendszer korrekt, nekem kényelmes, erős férfiemberek segédkeznek a cipekedés helyett, a fizetési zárt rendszerük tökéletes. Még biztosan sokszor fogok tőlük rendelni.