Lenor UnStoppables mosóparfüm ÚJ!

Hát igen, Rossmann, csak beugrom egy mosószerért, mert van 30%os kuponom, meg mellé a 10% az már jó. Aztán megakad a szemem ezen a kis furcsaságon, kiírva rá "ÚJ termék!" öles vörös betűkkel. Mint egyszeri kis fogyasztó, leveszem a polcról, meg is lehet illatolni, ha megnyomogatod a flakont és az orrod felé teszed, de csak úgy, óvatosan, mint kémiaórán anno, nehogy vmi brutál sokkot kapj.

Cukorkaillat, kellemes, a talán volt másféle is, de engem a rózsaszín vonzott, az egó ezt kívánta. A mosódobba kell tenni, a kupakban található kis csíkig kell tölteni, ami viszonylag sok, szóval fogy majd szépen. Bevallom, az árára nem emlékszem, de nem egy olcsóság. Már a kasszánál is kérdezte a hölgy, próbáltam-e már, meséljem már el milyen, így gondoltam itt leírom.

Intenzív illatot ad, de akkor a mennyiségi előírást be kell tartani, így sokat trükközni nem lehet vele, h spórolsz. Az illata isteni, candy girl lesz az összes zokni :) Najó, nem azokhoz szoktam tenni.

Tehát a lényeg: teszi a dolgát, adja, amit ígér (bár néhány ember lenne ilyen...), nekem megérte a próba. Fogok még venni, lehet, majd akciósan, de fogok. Tetszik! :)

 

img_4471.JPG

A poszt nem szponzorált. (Sajnos lol.)