XLS Medical fogyást segítő tabletta teszt - UPDATED

"Tedd vagy ne tedd, de nem próbáld!" Yoda mester

xlsmedical.JPG

A jóég tudja, mi az oka, hogy az oldalán van a kép, de így jött át :D

Szóval ez a legújabb csodaszerem, orvostechnikai eszköz, úh. mehetett egészségpénztári kártyára is. 1 havi adag 180 kapszula (ez már mennyiség ehhe...), Litramine - fügekaktusz - eredetű szabadalmazott organikus növényi rostkomplex. Állítja, hogy akár 3x annyit fogok fogyni. Most úgy 60 körül vagyok, ami nem normális, a BMI szerint oké, de nekem pont 10-zel több. 

A poszt nem szponzorált, sajnos, mivel olyan 12.000 HUF körül mozog az ára. Ha szponzorálnának, tuti gyorsabban fogyok, na mindegy. Tehát: napi 6 tabi, minden főétkezés után 2 db. Én összerágom, mert ilyen nagy tablettát nem tudok lenyelni, de nincs rossz íze szerencsére. Mellé még rágom ugye az ananász kapszulát, járok tornázni, odafigyelek a kajára (rostban gazdag legyen, vízhajtó legyen, mert jelenleg 44%om vííííííz, ma mérték meg). A testzsírom sem ideális, 33%, olyan 24-26-ra kellene letornázni (szó szerint).

Esténként meg iszom a Mecsek Fogyi teáját. Mindezek mellé 2 liter Szentkirályit vagy Emese vizet iszom. 

1 hónap múlva összegzek egyet és persze folytatom, mert teljesen át szeretném formálni a testem, egy teljesen újra, nagyon motivált vagyok. 

UPDATE: mi jót mondjak... az igazságot? Ez nem ér SEMMIT! Zéró. Nulla. Pénzkidobás. Borzalom. Neveddmeg. Hamarosan írok a LifeTILT étrendkiegészítőiről és a rendszerezett életről, amit emellé kaptam. 50kg vagyok! Munkával, kitartással és sok elcsalt nappal, de nem éheztem egy percig sem, maximum, mikor nem volt időm enni, vagy kimaradt egy főétkezés. Hamarosan fenékformáló program, amibe belekezdek!