Kylie Cosmetics - Kylie Lip Kit Maliboo

kylie maliboo, maliboo, kyliecosmetics, lipkit, maliboo lipkit

Szeretnék majd videót is csinálni róla, de egyelőre gyorsan leírom, milyen maga a termék. Először is nagyon jó, ha van a messzi Ámerikában élő kedves barátunk, aki megveszi és elküldi nekünk mondjuk szülinapunkra, mert a szállítási költség olyan 15 dollár körüli összeg. Olykor van akció a szállításra (ingyenesség nemzetközi szinten), ha lesz rá igény, én erre figyelek és megosztom a facebookon.

 Nincs rajtam sok smink, alapozó zeró, így mutatom: 

A folyékony matt rúzsok állaga és tartóssága elég nagy skálán mozog. Az utóbbi jó néhány évben több márkát is volt szerencsém próbálni, még adott márkán belül is változik az állag és a minőség. Kylie-tól én a Maliboo fantázianevűt kaptam, ami egy eléggé makacsul és betonkeményen tartós matt rúzs. Órákig képtelen kopni, egyetlen ősellensége (mint minden rúzsnak) az olaj és az olajos ételek. Amúgy az eltávolításuk is a legkönnyebben olajjal történik ebből fakadóan is. A színek, swatch-ok a neten nagyon nagy szórást mutatnak, nagyon nem mindegy, hogy milyen az eredeti bőrtónusunk, az ilyen kis kaukázusi hófehérkék arra számítsanak, hogy a rúzsok sokkal sötétebbek lesznek rajtuk, mint Kylie-n. Ez a Maliboo is, bár az állaga nagyon kellemes, sokkal erősebb színű, mint a képeken. Hamar és teljesen mattra szárad, aki korábban nem használt matt rúzsokat, száraznak érezheti, de ez az ilyen termékek sajátossága, nem hibásak ettől. Az illata vaníliás süti jellegű, nagyon erős, de felkenve másképpen érzed vagy egyáltalán nem érzed.

Felvitelét ajánlom a legvékonyabb rétegben, ha van rúzsecseted, azzal még pontosabban tudsz dolgozni, vékonyabban fel tudod kenni, a széleket jobban megrajzolni, a ceruza vonalával összedolgozni. Viszonylag gyorsan kell applikálni, mivel gyorsan szárad, főként vékony rétegben, ecsettel kenve. A színe, a pigmentáltsága kiváló, igazi magas minőségű termék, nem csoda tehát, hogy azonnal viszik a világ minden tájáról.

Véleményem szerint azzal lehet elrontani, ha valaki a használat előtt hidratálja az ajkait valamilyen krémes, olajos cuccal, na ekkor biztosan foltos lesz, a tartósságát pedig el lehet felejteni. Ezt a matt rúzst kizárólag száraz, megszárított, szárazra törölt, ápolt ajkakra lehet felvinni. Mit értek ápolt alatt? Mondjuk veszel egy Lush cukorkaízű ajakradírt, és azzal az elhalt rétegeket eltávolítod és éjszakára ápolod csak valamilyen hidratáló krémmal (nem, nem labello, attól kiráz a hideg!). Legyen mondjuk kókuszolaj, az finom is és könnyen beszerezhető. Ha mindenképp márkát szeretnél, akkor Lush ajakápoló, ha pedig a pénzedtől szeretnél mindenképp megszabadulni, akkor Kiehl's ajakápoló. De hangsúlyozom, a matt alá hidratálni kész öngyilkosság, úgy sosem lesz szép és tartós az eredmény.

Fontos: az ebayen meg az aliexpressen meg az istentudja hol nem eredetieket árulnak! Számos youtuber próbálta ezeket, ragacsosak, ki tudja miből állnak össze. Ezeket semmiképpen sem ajánlom. Ha matt dupe kell, inkább válogassatok a ColourPop cég 6 dolláros csodáiból, remélem egyébként azokból is küld a jóbarát majd egy szép kis csomagot...

 

Ha szánsz rá egy komolyabb összeget, a Kylie Cosmetics termékei nagyon jó szolgálatot tesznek majd. Ez a szín biztosan!