Milani Matt rúzsok Devotion és Sugar színek - vélemény

Két színt próbáltam ki a Milani Cosmetics oldaláról, kb 4-6 alkalommal használtam őket, ide értve a swatchok elkészítését is. Hadd legyek maximálisan őszinte. Ha támogatna bármelyik cég is, akkor is ezeket írnám, mert igazából elegem van a sok kamuoldalból, kamuvéleményből. 5 ★ a maximum. 

Tapasztalataim a következők:

1. Csomagolás: ★★★★ masszív, szögletes műanyag, csavaros kivitel, tömör ecset. Az ecset lehetne kecsesebb, hogy könnyebben lehessen a száj széleit is elérni, de amikor ez volt a gondom, sima sminkecsetre váltottam, és arra kentem fel a rúzst. Az illata vaníliás cukorka, kellemes, nem tolakodó, de azért határozottan érződik még a felvitel után is. 

2. Felvitel: ★★★★★ könnyű, az ecsetkérdést már mondtam, ettől eltekintve nagyszerű állaggal bír maga az anyag, egy réteg bőven elég belőle. Száradása lassabb, mint a high end termékeké, ezáltal kicsit tovább lehet vele dolgozgatni. 

3. Tartósság: ★★★ igen, a lényeg. Mivel teljesen mattra szárad (valóban, nem úgy, mint egy két drogériás kamu!), sokkal tartósabb, mint a krémes rúzsok, ám összehasonlítva drágább társaival, tartósságban jóval elmarad tőlük, de az árát tekintve ez nem is meglepő. Étkezés után újra kell kenni, tartóssága növelhető, ha ugyanolyan színű ceruzával színezzük be az ajkakat, mint maga a rúzs. Nekem 3 órát maradt fenn egyhuzamban rendben.

4. Pigmentált? ★★★★★ Igen, nagyon. Egyetlen réteg tökéletesen eloszlik, fed, nem kell újrakenni. A színei tökéletesek, igazi olasz érzés, minden Milanit nagyon szépen ellátnak pigmentekkel, a Kiko-hoz tudnám hasonlítani.

5. A márka tesztel állatokon? Nem. 

6. Megvegyem? Igen, de a fentiek tudatában :) Valentin-napra a Devotion színt ajánlom!

Most 20% kedvezményt kapsz az oldalukon, a SPRING17 kóddal. www.milanicosmetics.hu VAGY nyugodt szívvel ajánlom a csodás pinkpanda.hu oldalt, ahol lehetőségek tárházát találhatod meg a sminkek terén!

A poszt nem szponzorált!