Sleek iDivine Sunset 585 paletta teszt

Az első Sleek palettámról szeretném megosztani Veletek a tapasztalataim.

12 gyönyörűen pigmentált színről van szó, aki ismeri a márkát, ez nem meglepetés, számos ilyen kiszerelés kapható.  Nagyon megnyerő válogatás ez, hiszen egészen széles skálán mozognak az árnyalatok, egyetlen közös vonásuk a csillogó, fényes, szatén finish, egyetlenegy kivétellel, ez pedig a fekete. Eme fényes hatást kölcsönző tulajdonság amolyan tipikus "lid" palettává avanzsálja ezt az összeállítást, azaz a mozgó szemhéjra vihető fel sikerrel, mivel semmilyen átmenetet képező, alapozó szín nincsen benne. Ezt jógamagam hátrányként éltem meg, hiszen ezt azt jelenti, legalább még egy mono vagy duo szemhéjpúder kötelező hozzá.

Mennyire tartós? Ez a paletta szemhéjalap nélkül semmit sem ér, de lassan ez nem is elvárás véleményem szerint. Rendes alap nélkül a színek hamar eltűnnek, összemosódnak, olcsó és igénytelen hatást keltve a szemünkön. Tehát a jól pigmentált és látványos eredmény érdekében kötelező alá kenni valami számodra bevált alapot, legyen az a DM-es She nagyon gazdaságos és szuper árú alapja vagy a MAC Painterly vagy MAC Soft Ochre, Urban Decay stb., stb. Önmagában tilos használni!

Porzik? Nem, de hullik, így ügyesen kell vele dolgozni, nekem a legszebb eredmény az ujjammal való felvitel jött be a leginkább!

Mennyire színes? Brutálisan, nézd meg a képeket! Nagyon rendben van úgy az egész, ez a képeken is látszik, 1-2 színt mondanék maximum kissé gyengébbnek, de ez inkább a többi relációjában nyer értelmet, hogy "gyengébb", ugyanis nagyon erős, karakteres palettáróval van szó, valóban divine!

Hol kapható? A makeuplaza.hu oldaláról származik, megbízható cég, nem okoznak csalódást, gond esetén is készségesek. 

Ajánlom? Igen, abszolút! De kérlek, vedd figyelembe, hogy önmagában lehetséges, hogy kevés lesz. Kellenek a matt alapozó és a szép átmenetet képező színek. 

A Sleek tesztel állatokon? Nem. 

Amennyiben szeretnél még ilyen teszteket olvasni, kérlek, nyomj egy like-ot a facebook oldalamra, ahová felteszem a bejegyzésekről szóló értesítéseket. Továbbá tartok blog sale-eket, amikor a tesztelt sminktermékeket töredék áron adom tovább! Megosztani ér :)