Szalonteszt - Boszka Szépségsziget fodrászat

Hol vannak: https://www.facebook.com/boszkaszepsegsziget/ a IV. kerületben Budapesten, a Fóti út 81/a szám alatt, ez egy nagy, több üzletes telephely, sok ingyenes parkolóval

Hogyan találtam: ajánlásra, olyan fodrászt kerestem, aki kifejezetten szőke haj specialista (kevesen vannak, higgyétek el!)

Véleményem:

Nem tudom megszámolni, hány helyen jártam már életemben, de úgymond nincsen állandó helyem, mostanában sokat is utazom, mindig ott kötök ki, ahol éppen időm engedi, így sokan gondozzák a hajamat. Sajnos a szőke festéséhez elég kevesen értenek, az sokféle szakember munkája pedig ezáltal hullámzó, kinek éppen mikor milyen napja van, hol és hogyan, mit, kitől tanult, milyen a gyakorlata. Én a problémásabb vendégek közé sorolom magam, kevésbé vagyok elégedett, ha nem sikerülnek jól a dolgok, de hát mégis csak a hajamról van szó, annak ápoltságáról, színéről, minőségéről, igényességéről. Összességében a sokféle minőséget megtapasztalva azt tudom mondani, hogy nem mindig a nagy nevek hozták a jó minőséget. Festették már sávosra a lenövésem celebbarát helyen, és találták már el a jól körülírt kívánságom ott, ahol aztán nem is reméltem, hogy találkozik az elmélet a gyakorlattal. 

Most a balayage ombréval barátkozom éppen, hogy ne kelljen 6 hetente eljárni tőfestésre, mert bevallom, idehaza még nem próbálkoztam a technikával (tőszőkítés), akárhány youtube videót is néztem meg a folyamatról, egyszerűen nem merem. 6 hetente pedig nagyon megterhelő volt anyagilag a dolog, nem is bírtam tartani - így jött ez a megoldás. 

A Boszka Szalonban Szandra volt segítségemre, aki szombaton is nagy szeretettel és gondoskodással fogadott, még le sem ültem, ott gőzölgött a steviás édesítésű gyümölcsteám előttem. Mondta, még a vércukorszintemre is figyel így szombat reggel! Alaposan átnézegette a hajam, ami rezesedésre, sárgásodásra is egyaránt hajlamos, a töveknél volt is benne elég vörös, amit én nagyon nem szeretek, inkább a fakó, egérke színű árnyalatot kedvelem, hogy egy ilyen színből indulhasson egy finom átmenet. Szandra kiválasztotta a színeket, elfedte a nekem nem tetsző árnyalatot, fólia nélkül dolgozott, nagyon tisztán, és meglepően gyorsan. Kaptam egy kékes ápoló zselét a világos részekre, a végén pedig Olaplexet ajándékba, február hónapban ez az akció az érvényes, a sokat festett hajamnak pedig nagyon jól jött egy kis ápolás, érzem a finom illatát és a selyemszerű hatását. Szandra munkája azért tetszett, mert nem félt a hajamat egyenesre szárítan
i! Hogy miért mondom ezt? Tapasztalatból! Előfordul ugyanis, hogy a tökéletlen ombre hajat könnyen elfedik azzal, hogy nagyon szépen begöndörítik a hajadat, ezzel persze kevésbé látszanak majd az egyenetlenségek, hibák, és az egészet csak otthon veszed majd észre. Otthon meg már! A pénztártól való távozás után hát hát... mint tudjuk annyi volt. Nem szeretem a tanulópénzeket, de ki szereti, őszintén. Ezért írom meg mostantól, merre járok, mit csinálok, mit tapasztalok, hogy más talán ha elolvassa, ezek fényében tud dönteni, melyik szolgáltatást választja. A kínálat eszméletlen, választani nehéz, a pénzed bánja, ha mellényúlsz, az pedig fáj! 

img_6256_2.JPGAz eredménnyel elégedett vagyok, legközelebb tavasszal megyek egy frissítésre, ahol a következő terv a hajvégek egészen hamvas, hűvös szőke színre festése, finom átmenettel. 

A bal oldali képet itthon, a jobb oldalit Szandra készítette a szalonban. A saját szelfi kamerám marha gyenge, ezért elnézést kérek, a telefonom kissé elavult!

Számomra 5 csillagos a szolgáltatás. Ajánlom Szántó Szandrát a Boszka Szépségszigeten!